Απευθείας ανάθεση σε εταιρεία – μαϊμού το ξεπούλημα των 50 δισ.

Εταιρεία – μαϊμού για τα 50 δισ.

Bαριά εκτεθειμένος είναι ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ολόκληρη η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος για την απίθανη εταιρεία που θα αναλάμβανε το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Πρόκειται για μια εταιρεία που στήθηκε στην Αγγλία, πριν από…τρεις μήνες (!) από ένα και μόνο άτομο ηλικίας 31 ετών και με κεφάλαια …1 (μία) λίρα!!!

Η δουλειά της δόθηκε με απ’ ευθείας ανάθεση, χωρίς δηλαδή να γίνει διαγωνισμός όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Η εταιρεία …απαρτίζεται από τον 31χρονο Κρίστοφερ Γιουρετζιάν, σταζιέρ στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά το παρελθόν και με προϋπηρεσία στην Παγκόσμια Τράπεζα, που συχνά περιγράφεται και ως δίδυμο αδερφάκι του ΔΝΤ.

Είναι να τρελαίνεται κανείς για το νοητικό επίπεδο της κυβέρνησης, αν ηλιθίως δεχτούμε ότι από αφέλεια και όχι από δόλο διάλεξαν αυτή την εταιρεία.

Ποιος άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη θα ανέθετε ποτέ σε ένα νεαρό γιάπη με κεφάλαιο μια λίρα να πουλήσει για το ελληνικό Δημόσιο ακίνητα και επιχειρήσεις αξίας 50 δισ. ευρώ; Όποιος δεξιός πρωθυπουργός έκανε τέτοια απατεωνιά θα τον είχαν κυριολεκτικά ξεσκίσει όλα τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα μας.

Τι συμβαίνει άραγε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γ. Παπακωνσταντίνου και οι υπόλοιποι υπουργοί δεν έχουν εξευτελιστεί και διασυρθεί ως πολιτικοί απατεώνες για το στήσιμο αυτής της εταιρείας;

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s