Δύο βίντεο διαψεύδουν και εκθέτουν τον Πάγκαλο

Όπως διαβάζουμε στο Red NoteBook, δύο νέα βίντεο από την παρέμβαση των Γάλλων και Ελλήνων φοιτητών στο Παρίσι, που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα διαψεύδουν και εκθέτουν τον Πάγκαλο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της τρόικας προχθές στην εκπομπή του Πρετεντέρη υποστήριξε ότι φεύγοντας από την εκδήλωση δέχθηκε απειλές για τη ζωή του:  «Ένας μούγκριζε και του λέω, τι μουγκρίζεις είναι επίπεδο φοιτητού αυτό; Και μου λέει εσύ θα είσαι επίπεδος όταν θα φας τη σφαίρα που σου ταιριάζει».

Φτηνά επικοινωνιακά τρυκ τα περί σωματικής βίας

Τα παρακάτω δύο βίντεο από την παρέμβαση των Γάλλων και Ελλήνων φοιτητών στο Παρίσι, που οδήγησε στην αποχώρησή του από τη βραδιά προς τιμήν του Κώστα Γαβρά, δείχνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι τα περί σωματικής βίας εναντίον του δεν είναι παρά φτηνά επικοινωνιακά, προπαγανδιστικά τρυκ. Ο Πάγκαλος και η συνοδεία του αποχωρούν από την εκδήλωση χωρίς να δεχθούν ..μουγκρίσματα ή απειλές.

«Ακυρώστε το!»

Την ίδια στιγμή, στο βίντεο καταγράφεται ο Πάγκαλος την ώρα που αποφασίζει να αποχωρήσει πια, να δίνει εντολή στη διευθύντρια της Fondation Hellenique να ακυρωθεί η εκδήλωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s