Ο μητροπολίτης Ρητορικής Μίσους ξαναχτυπά: Οι «ανώμαλοι» δεν έχουν τα φόντα για να γίνουν ΉΡΩΕΣ!

αναδημοσίευση από το Βlog Ενάντια στην Ομοφοβία

Σε ομοφοβικό παραλήρημα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, στο προσωπικό του ιστολόγιο χαρακτηρίζει τους γκέι και τις λεσβίες εκτρώματα της φύσης. Ο Αμβρόσιος βρήκε για μια ακόμη φορά ευκαιρία να ξεδιπλώσει το μίσος του, με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε μετά από σχόλιο του  συγγραφέα και παρουσιαστή του ντοκιμαντέρ για την Επανάσταση του ’21 Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Οι συντελεστές του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ διέψευσαν ότι υπήρξε σχετική αναφορά στο ίδιο το ντοκιμαντέρ.

Ο Αμβρόσιος απευθύνεται με μίσος για το διαφορετικό, με ένα λόγο μισαλλοδοξίας και αμάθειας για οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τον ίδιο, με έναν λόγο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα παραλήρήματα χρυσαυγιτών και χούλιγκαν.. Ενώ δεν απαντά στο προφανές: ακόμα και για τους αγωνιστές του ’21 που ήταν πράγματι ομοφυλόφιλοι, τι ακριβώς άλλαξ ως προς την προσφορά τους στον αγώνα;

Αντιγράφουμε από το ιστολόγιο του Αμβρόσιου, του δημοσίου υπαλλήλου που πληρώνουμε για να μας βρίζει:

“..Ντροπή στο Κανάλι του ΣΚΑΪ για τό εθνικό έγκλημα που επιχειρούν. Ντροπή και σ΄αυτούς, όποιοι και αν είναι, όπου κι αν ανήκουν, οι οποίοι θέλουν να εμφανίσουν τόν Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σαν ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟ! Ὄχι, ωρέ μάγκες, οι ”ανώμαλοι” δεν έχουν τά φόντα για να γίνουν ΉΡΩΕΣ! Αποτελούν έκτρωμα της φύσεως!

Εφιάλτες δυστυχώς πάντοτε υπήρχαν στην Ελλάδα! Να είναι καταραμένοι από το Θεό όσοι βλάπτουν την αγαπημένη μας Ελλάδα. Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν τήν Ἐλλάδα, από Χώρα της Ορθοδοξίας καί του Πολιτισμού, σε Χώρα των απίστων και των ανωμάλων! Το “κουσούρι” δεν πρόκειται να νομιμοποιηθή! Θα είναι πάντοτε καταδικασμένο από το Θεό καί από όλους τους ορθώς φρονούντες Έλληνες! Η Ελλάδα μας δεν πρόκειται να γίνει Σόδομα καί Γόμορρα!”

Ο συγκεκριμένος δικαιούται επάξια τον τίτλο του μητροπολίτη ρητορικής μίσους (ίσως να ανταγωνίζεται μαζί του ο πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλος), καθώς έχει απασχολήσει ξανά την κοινή γνώμη με αντίστοιχες απόψεις: χαρακτηριστική είναι η ρατσιστική δήλωσή του ότι “το ελληνικό αίμα μολύνθηκε”, με την οποία σχολίασε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ιθαγένεια, πριν ένα χρόνο περίπου, ενώ είναι ο ίδιος που χαρακτήρισε τον Έλτον Τζον “κατακάθι της κολάσεως” και τον καταράστηκε να “σαπίσει το στόμα του”..

Ποιος είναι όμως ο Αμβρόσιος Λενής;

Ο Αμβρόσιος Λενής ξεκίνησε την καριέρα του ως αρχιγραμματέας της Αρχιεπισκοπής, για να εξελιχθεί σύντομα σε «ταγματάρχη της χωροφυλακής και υμνητή των βασανιστών μετά τη μεταπολίτευση»: κατά τη χειροτονία του (17.8.1976) σε μητροπολίτη απηύθυνε, υμνώντας τους φασίστες βασανιστές του λαού και τα θηριώδη εγκλήματα που αυτοί διέπραξαν, «ιδιαιτέρως θερμόν εν Κυρίω ασπασμόν προς όλους εκείνους τους αγαπητούς μου αξιωματικούς και οπλίτας της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων, οι οποίοι κατά την στιγμήν ταύτην, συνεπεία οιουδήποτε ατυχούς συμβάντος εν τη ενασκήσει του υπηρεσιακού των καθήκοντος εστερήθησαν των αγαθών της υγείας και της ελευθερίας των»(!!!) για να συνεχίσει: «εις την καρδίαν μου τα Σώματα Ασφαλείας γενικότερον και το ένδοξον Σώμα της Χωροφυλακής ειδικότερον, θα κατέχει κεντρικοτάτην θέσιν».

Για να ολοκληρωθεί το πορτρέτο του ας δώσουμε τα παρακάτω βιογραφικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στο επίσημο Δελτίο της Εκκλησίας της Ελλάδος: «από το έτος 1968 διορίσθη Ιεροκήρυξ του Σώματος της Χωροφυλακής, λαβών εξ απονομής τον βαθμόν του Μοιράρχου, όθεν και προήχθη αργότερον εις ταγματάρχην. Από της θέσεως ταύτης ανέπτυξε ποιμαντικήν δράσιν κηρύττων εν τω Ναό, διδάσκον εν ταις Σχολαίς Οπλιτών και Αξιωματικών Χωροφυλακής, περιοδεύων εις έδρας Ανώτερων Διοικήσεων και ομιλών εν αυταίς. Διετέλεσεν ωσαύτως καθηγητής εις Σχολάς Μοιράρχων και Αστυνόμων, ως και τοιαύτας στελεχών Ασφαλείας» («Εκκλησία» 15.9.1976).

Διαβάστε επίσης: Ούτε Αμβρόσιο, ούτε ιερό..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s