Συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους

«Ζητώ από την βουλή των Ελλήνων να ακολουθήσει την πρόταση της Σοφίας Σακοράφα, για την δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους της Ελλάδας, η οποία κατατέθηκε στην βουλή των Ελλήνων, στις 22 Δεκεμβρίου του 2010, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.»

Υπογραφές εδώ

Η συγκεκριμένη συλλογή υπογραφών γίνεται για να υποστηρίξει την δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους της Ελλάδας.

Η πρόταση κατατέθηκε πρώτα στην βουλή των Ελλήνων από την ανεξάρτητη βουλευτή Σοφία Σακοράφα κατά της ομιλία της στις 22 Δεκεμβρίου του 2010. Μπορείτε να δείτε την σχετική ομιλία της στην επίσημη ιστοσελίδα της. Έχει υποστηριχθεί και από διάφορους άλλους Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους και αναλυτές. Πρόσφατα υποστηρίχθηκε και από τον Νόαμ Τσόμσκι.

Αυτή είναι μια πρώτη κίνηση για την συλλογή υπογραφών που να στηρίζει το αίτημα τους και ξεκινά από έναν απλό πολίτη και όχι από τους προαναφερθέντες.

Όσοι υπογράψουν να έχουν υπόψιν τους ότι πιθανότατα θα κληθούν να το ξανακάνουν στο άμεσο μέλλον, όταν οι προαναφερθέντες θα έχουν οργανωθεί καλύτερα και το ζητήσουν με πιο επίσημο τρόπο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s