Παρά τις καταγγελίες, συγχαρητήρια στο Δρομοκαΐτειο από το Υπουργείο Υγείας

Πριν από λίγους μήνες, εργαζόμενες στο Δρομοκαΐτειο κατήγγειλαν τη Διοίκηση για αυθαιρεσίες και πρακτικές που οδηγούν το ίδρυμα στο …19ο αιώνα και στη συνέχεια τιμωρήθηκαν !

Αυτές τις μέρες, διαβάσαμε δεκάδες δημοσιεύματα για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των περιθαλπόμενων παιδιών και ενηλίκων στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών. Είχαν και πάλι προηγηθεί καταγγελίες εθελοντών.

Ακολούθησε η απίστευτη δήλωση του γ.γ. Πρόνοιας Γεώργιου Κατριβάνου, σύμφωνα με τον οποίο η χρήση ιμάντων για την καθήλωση των τροφίμων σε ιδρύματα είναι αναγκαίο κακό και γίνεται υπό την καθοδήγηση επιστημονικών φορέων και η (προκλητική) υπόσχεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για πρόσληψη πέντε (!) νοσηλευτών.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, παράγοντες του υπουργείου Υγείας (Κατριβάνος, γ.γ. Πρόνοιας, Ζέρβας, ειδ. σύμβουλος του υπουργού Υγείας και Κατσικάρου, δ/ντρια ψυχικής υγείας) επισκέφθηκαν το Δρομοκαΐτειο για να συγχαρούν τη διοίκησή του, όπως βλέπετε στην παρακάτω επιστολή:

Αν αναρωτιέστε τι είδαν και έδωσαν συγχαρητήρια οι εντεταλμένοι του υπουργείου, δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Indymedia

Το τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες στο Δρομοκαΐτειο μπορείτε να το βρείτε εδώ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s