Ανεπιθύμητοι οι ψυχικά ασθενείς για τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Βασ. Βαλασόπουλο ! (updated)

«Ταύρος» εν… υπουργείω Υγείας!

Με πρωτοφανές θράσος και απύθμενο «τσαμπουκά» εισήλθε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης Αττικής Βασ. Βαλασόπουλος! Ο απίθανος δήμαρχος επετέθη φραστικά και με άγριες διαθέσεις κατά των στελεχών Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας, επειδή… δεν επιθυμεί να μετεγκατασταθεί στην Ηλιούπολη ένα πολύτιμο οικοτροφείο αποασυλοποίησης ψυχικώς πασχόντων της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ίρις»!

«Δεν μπορείτε να ‘φυτεύετε’ ασθενείς όπου θέλετε εσείς», ήταν μία από τις ανατριχιαστικά χαρακτηριστικές φράσεις του «τσαμπουκά» δημάρχου, από το απειλητικό μένος του οποίου δεν ξέφυγε ούτε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Αν. Λοβέρδος: «Να τα δει αυτά και ο υπουργός, ο οποίος εκλέγεται στη Β’ Αθηνών»… Μα, ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξέφυγε: «Να πάτε τις μονάδες στα βόρεια προάστια, δίπλα στο σπίτι του Γιωργάκη»… Ο δυστυχής και βαθιά νυχτωμένος δήμαρχος δεν γνωρίζει ότι η πλειονότητα των μονάδων αποασυλοποίησης της Αττικής είναι εγκατεστημένες στα βόρεια προάστια.

Αφού επεχείρησε ακόμη και να χειροδικήσει εναντίον στελεχών της διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας, ο Βασ. Βαλασόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γ. Παπανδρέου, αποχώρησε μαινόμενος, υποσχόμενος ότι θα επιστρέψει… δριμύτερος!

Τέτοιοι… τοπικοί «αρχοντες», οι οποίοι ζουν ακόμη στον μεσαίωνα και θέτουν στο στόχαστρο τους πλέον αδύναμους από τους συνανθρώπους μας ασθενείς, τους ψυχικώς πάσχοντες, συκοφαντούν με τον χειρότερο τρόπο τις τοπικές κοινωνίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση

πηγή

 

update: Η απάντηση του Δημάρχου (αντέδρασε από υπερβολικό ενδιαφέρον για τους ψυχικά ασθενείς;), δεν μας έπεισε αλλά αξίζει να τη διαβάσετε εδώ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s